Odette van Zon

Hoe mooi is het om mensen weer in beweging te krijgen. Met dit idee studeerde ik in 2008 af als fysiotherapeut. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als algemeen fysiotherapeut ontstond mijn interesse voor bekkenfysiotherapie. In 2014 studeerde ik af aan het SOMT als master bekkenfysiotherapeut.

Tijdens mijn studie heb ik in een gespecialiseerde praktijk voor bekkenfysiotherapie gewerkt. In 2014 ben ik gestart in het Hagaziekenhuis in Den Haag op het bekkenbodemcentrum en het Juliana kinderziekenhuis. Veelal zag ik kinderen en volwassenen met complexe bekkenproblematiek. In 2022 ben ik het avontuur aangegaan en heb ik 1 jaar als zelfstandig bekkenfysiotherapeut gewerkt in een praktijk in Spanje. Hier heb ik o.a. een scholing mogen geven aan Nederlandtalige huisartsen aan de Costa blanca en leuke contacten opgedaan met Nederlandstalige specialisten. Na deze mooie ervaring ben ik in Nederland gestart bij Fysi-Unique, waar ik samen met mijn collega’s streef naar optimale patiëntenzorg. Naast mijn werkzaamheden als bekkenfysiotherapeut, ben ik congrescommissielid van het NVFB (Nederlandse Vereniging voor de bekkenfysiotherapie). Ik ben trots op mijn vak en ik deel dit enthousiasme graag met anderen!

Afspraak maken met Odette

expand_more

Welkom bij de fysio in Amersfoort, waar we gericht aan de slag gaan met uw klacht

Omdat dat niet meer vanzelfsprekend is. Wij gaan niet voor meer omzet, wij gaan voor meer resultaat. Dit doen we door middel van een duidelijk behandelplan op maat.

Afspraak maken

Recensies over Fysiotherapie Amersfoort

Benedicta Pardo Positieve review

Goed advies en uitstekende behandelingen voor alle fasen van je sportactiviteiten en je bewegingsapparaat voor iedere levensfase.

Deze beoordeling is gegeven via:  

Mira Hovenkamp Positieve review

Voor mij de beste!! Gelukkig al een tijdje geen last meer maar als het zo ver is dan weet ik waar ik terecht kan.

Deze beoordeling is gegeven via:  

Dewi van de Waeter Positieve review

Maaike was geduldig, professioneel en zeer kundig. Raad iedereen die rondloopt met bekkenbodem klachten aan hier aan te kloppen.

Deze beoordeling is gegeven via:  

Contact

phone

Afspraak

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.