Fysiotherapie Amersfoort

Specialismen

Welkom bij Fysi Unique. Je kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van alle specialismen die wij aanbieden.

 

Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. De manueel therapeut is ‘de’ specialist bij klachten aan de wervelkolom en andere gewrichten. Als manueel therapeut bij Fysi-Unique helpen wij je bij het herstellen van overbelasting, stijfheid en beperkte beweeglijkheid.

Lees meer over manuele therapie

Met sportfysiotherapie kunnen wij op maat gemaakte begeleiding bieden na of ter preventie van (sport)blessure(s). Middels een sport specifieke intake, onderzoek en indien nodig een sportanalyse, wordt de behandeling bepaald die passend is voor jouw klachten om je snel en duurzaam van jouw blessure af te helpen.

Lees meer over sportfysiotherapie

Binnen Fysi-Unique neemt de bekkenfysiotherapie als specialisme een belangrijke plaats in. Bekkenfysiotherapie richt zich op klachten in het gebied van het bekken, de bekkenbodem, de buik en de lage rug. Deze klachten kunnen voorkomen bij vrouwen, mannen en kinderen.

Lees meer over bekkenfysiotherapie

Bij Fysi-Unique begeleiden we je middels een actieve manier van revalidatie. Revalidatie is van belang wanneer je een operatie hebt ondergaan of een blessure hebt opgelopen. Wij helpen je graag weer op de been. Wij werken hierbij nauw samen met onder andere het Meander Medisch Centrum, de Bergman Clinics en Annatommie Medisch Centrum. Na verwijzing wordt er regelmatig contact onderhouden met de verwijzer. Zo wordt gezorgd voor een revalidatietraject op maat!

Lees meer over revalidatie

Onder deskundige begeleiding van één van onze fysiotherapeuten kan er in onze ruime oefenzaal met hoogwaardige apparatuur worden getraind in een kleine groep. Bewegen is een belangrijk onderdeel bij het voorkomen van pijnklachten en het optimaliseren van jouw algehele gezondheid.

Lees meer over medische fitness

Natuurlijk hopen we dat iedereen een onbekommerde zwangerschap doormaakt. Is dit echter niet het geval, en ontstaan er klachten rondom het bekken(bodem) gebied, dan kun je terecht bij onze bekkenfysiotherapeut.

Na de bevalling heeft het lichaam ten minste 6 weken nodig voor het eerste herstel. Benieuwd wanneer je weer mag starten met activiteiten na jou bevalling? Doe de bekkenbodemcheck, en overleg met de bekkenfysiotherapeut over onze postpartum begeleiding .

Lees meer over zwangerschapsbegeleiding

Praten over seksualiteit is voor veel mensen niet vanzelfsprekend. Het is intiem en persoonlijk. Seksualiteit heeft altijd te maken met het lijf, met het eigen gevoel en met het gevoel van de ander. We noemen dit biopsychosociaal. Om problemen rondom het vrijen te behandelen zijn soms meerdere expertises nodig. Twijfel je of jouw klachten hieronder vallen, neem dan gerust contact op met onze bekkenfysiotherapeut.

Lees meer voor seksuologie

Contact

phone

Afspraak

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.