Petra Vaane

Mijn naam is Petra Vaane, Fysiotherapeut en gespecialiseerd in sport als MSc Sportfysiotherapeut. Ik ben van jongs af aan sportief en nieuwsgierig naar het bewegen van de mens. Dat ik daar mijn werk van heb kunnen maken is extra mooi.

U kunt uiteraard bij mij terecht voor sport gerelateerde klachten, maar iedereen is welkom die door lichamelijke klachten niet meer goed kan functioneren. Daarnaast begeleid ik patiënten na een operatie (van voorstekruisband tot nieuwe heup), de jeugdige sporter met klachten rondom de groei, en heb ik mij verder verdiept in (complexe) schouderklachten en hardloopanalyses.

Ik heb 4 jaar lang in de topsport mogen werken als fysiotherapeut van het Nederlands Paralympisch zwemteam en nam hierbij deel aan het High Performance Team van TeamNL. Hier heb ik ervaring opgedaan op WK’s en EK’s en met specialisten op het hoogste niveau gewerkt. In het verleden heb ik kennis opgedaan bij verschillende sportverenigingen waaronder FC Utrecht.

Mijn uitgangspunt tijdens een behandeling is oplossings- en doelgericht: Hoe kunnen we jou als patiënt (soms op een andere manier dan je gewend bent) zo goed mogelijk actief en fit houden. Hier valt preventief handelen onder, maar soms ook mentale ondersteuning of korte lijntjes en overleg met specialisten.

Op dit moment is er een nauwe samenwerking met de Cobu Boys en het ROC bij de opleiding Sport en Bewegen. Ik hoop in de toekomst zoveel mogelijk mensen met mijn kennis en enthousiasme te blijven motiveren tot bewegen. Elke dag is weer een nieuwe uitdaging en ik sta graag voor je klaar om die uitdaging samen aan te gaan.

BIG reg.nr. 59915055804

Afspraak maken met Petra

expand_more

Welkom bij de fysio in Amersfoort, waar we gericht aan de slag gaan met uw klacht

Omdat dat niet meer vanzelfsprekend is. Wij gaan niet voor meer omzet, wij gaan voor meer resultaat. Dit doen we door middel van een duidelijk behandelplan op maat.

Afspraak maken

Recensies over Fysiotherapie Amersfoort

Benedicta Pardo Positieve review

Goed advies en uitstekende behandelingen voor alle fasen van je sportactiviteiten en je bewegingsapparaat voor iedere levensfase.

Deze beoordeling is gegeven via:  

Mira Hovenkamp Positieve review

Voor mij de beste!! Gelukkig al een tijdje geen last meer maar als het zo ver is dan weet ik waar ik terecht kan.

Deze beoordeling is gegeven via:  

Dewi van de Waeter Positieve review

Maaike was geduldig, professioneel en zeer kundig. Raad iedereen die rondloopt met bekkenbodem klachten aan hier aan te kloppen.

Deze beoordeling is gegeven via:  

Contact

phone

Afspraak

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.