Jeroen Douma

Jeroen is in 2005 afgestudeerd fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Voorafgaand aan zijn opleiding fysiotherapie rondde hij eerst de Master Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam af. Na het behalen van deze beide diploma’s vervolgde hij zijn studie tot Master in de Manuele Therapie aan de SOMT University of Physiotherapy. Zijn keuze voor deze studies kwamen vooral voort uit zijn enthousiasme voor sport, bewegen en ‘iets’ willen doen met mensen. Tijdens zijn studies is Jeroen gaan inzien hoe mooi en bijzonder ons lichaam is, met name het bewegingsapparaat. Ook nu nog blijft de diversiteit van het vak fysiotherapie aantrekken. Elke cliënt en elke klacht is anders. 

Jeroen heeft veel ervaring met het behandelen van rugpijn, schouderpijn, nekpijn, hoofdpijn en duizeligheid. Maar ook met sportblessures kan je bij Jeroen terecht. Met de aanvullende opleiding Manuele Therapie kan hij veel van je klachten verlichten en verhelpen, tijdelijk of permanent. Naast zijn werkzaamheden in de praktijk is Jeroen docent aan de SOMT University of Physiotherapy op de afdeling Master Manuele Therapie en is hij werkzaam als bestuurslid bij de Paramedische Zorggroep Eemland. In het verleden is Jeroen jarenlang verbonden geweest aan de medische staf van voetbalvereniging Ijsselmeervogels. 

Jeroen is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT).

BIG reg.nr. 99064375604

Afspraak maken met Jeroen

expand_more

Welkom bij de fysio in Amersfoort, waar we gericht aan de slag gaan met uw klacht

Omdat dat niet meer vanzelfsprekend is. Wij gaan niet voor meer omzet, wij gaan voor meer resultaat. Dit doen we door middel van een duidelijk behandelplan op maat.

Afspraak maken

Recensies over Fysiotherapie Amersfoort

Benedicta Pardo Positieve review

Goed advies en uitstekende behandelingen voor alle fasen van je sportactiviteiten en je bewegingsapparaat voor iedere levensfase.

Deze beoordeling is gegeven via:  

Mira Hovenkamp Positieve review

Voor mij de beste!! Gelukkig al een tijdje geen last meer maar als het zo ver is dan weet ik waar ik terecht kan.

Deze beoordeling is gegeven via:  

Dewi van de Waeter Positieve review

Maaike was geduldig, professioneel en zeer kundig. Raad iedereen die rondloopt met bekkenbodem klachten aan hier aan te kloppen.

Deze beoordeling is gegeven via:  

Contact

phone

Afspraak

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.