(Sport) Fysiotherapie

Het menselijk lichaam is een geheel van spieren, botten en pezen waar u te allen tijde op moet kunnen vertrouwen. Dingen zoals lopen, staan en springen lijken normaal. Dat dit bewegen niet zo vanzelfsprekend is merkt u pas als u lijf niet meewerkt. Diegene die hier alles van af weet is uw fysiotherapeut: de specialist op het gebied van het bewegend functioneren van de mens.

Fysi-Unique adviseert, behandelt en begeleidt u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijks leven kunt voortzetten. U kunt bij ons terecht voor alle aspecten van fysiotherapie, van revalidatie na een operatie tot sportbegeleiding en van één-op-één behandeling in de praktijk tot behandeling aan huis! Aangezien ieder mens uniek is kennen wij geen standaardprotocol. Dit betekent dat elke behandeling individueel wordt samengesteld. Elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders.

Vanaf januari 2006 is er sprake van de zogenaamde Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF). Dit betekent dat u geen verwijsbriefje meer nodig hebt. U kunt rechtstreeks naar uw fysiotherapeut om te werken aan uw herstel. De huisarts en/of medisch specialist blijven een centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg.